бyтoни зa cпoдeлянe
ПОЛЕЗНО

Това място е определено за практичната част на изкуството. Защо хората купуват картини? Как не е нужно да си изкуствовед, за да разбираш от картини. Каква рамка да избера за картината? Една картина е чудесен подарък за близките ми, нали! Какъв цвят да е тя, къде да я сложа.....

Прочетете! Изкуството е предназначено за вас и вие имате значение за една картина, както и тя за вас!ЗАЩО КАРТИНА? E-mail

Запитвали ли сте се кога мястото за живеене става дом? Да, това става точно тогава, когато в него заживеят хора, които се обичат. Тази любов расте с дни и години и се разпростира върху съпруга, децата, кучето, рафта с книги които все препрочитам, оранжевата ваза от мама, семейната снимка на телевизора... Точно тогава човек купува картина. От любов и от желанието да обичаш още. Един ден една картина есенен пейзаж просто спира дъха ти. И ти се иска да обърнеш поглед към нея пак и пак. Мечтаеш да си там. Толкова е живописно! И я купуваш, защото си свързан вече с нея. Защото стопля дните и допълва онази любов, която наричаме домашен уют.

Посетете галерия картини категория Пейзаж.

 
ЦЕНЕН ПОДАРЪК E-mail

Всички искаме да ценят подаръците, които правим. Тогава те имат смисъл, нали? За да бъде един подарък ценен, той трябва да има стойност и за получателя и за подаряващия. Takъв подарък може да бъде картината. Да, но ще хареса ли тя на човека за когото е предназначена!? Разбира се. Ако сте я харесали вие и човекът ви е близък, то тя ще хареса и на него. Приятелите и близките си приличат и по характер и по вкус. Колебаете се дали да е картина. Може и да не е,разбира се! И все пак подаръкът картина се ползва с подобаващо внимание. Близките ви ще бъдат очаровани от жеста и той ще бъде значим за тях. Картината ще присъства в дома им години наред и ще напомня за вас. Нима не се стремим постоянно да ни запомнят с добро, да мислят за нас, да създаваме радост, да направим щастлив някого. Подарете картина и ще постигнете това.

Посетете галерия Картини с цветя

 
КАКВО РАЗБИРАМ АЗ ОТ КАРТИНИ... E-mail

Това е действително едно от най-погрешните съждения, които съм чувала. Повярвайте, не е необходимо да си изкуствовед, за да разбираш от картини! Няма всъщност нищо за разбиране. Рисуването на картина е едно чисто чувство и стремеж към красота.  Тези са и нещата които ни карат да харесаме картината. А щом я харесате тя вече е изкуство. И сто докторанти по изкуствознание да ви разубеждават, вие усещате че сърцето ви е докоснато. Вие виждате в картината това, което никой друг не вижда /включая художника, най-вероятно/. Затова тя е ваша. Заради споделеното чувство. И така всеки път когато възкликнете "харесва ми", вие имате силата да превръщате в изкуство предмета на вашето възхищение. Тогава сте най-ерудирания познавач, този който знае кое е близко на сърцето ви.

Посетете галерия Картини с листа

 


tuvalet porn watch
Design by Next Level Design Lizenztyp CC